Businessclub in de beveiligingsbranche!

“Wij overwegen onze eeste businessborrel voor de op te richten businessclub in de beveiligingsbranche te houden op het klassieke zeilschip “Stedemaeght”

Om je alvast een eerste indruk te geven ben je van harte welkom op de Super Zeepkistborrel. (zie onderstaande informatie) 12 September van 17.00 -20.00 uur Een keer per jaar zullen we maandelijkse Zeepkistborrel houden voor alle plaatsen op één centrale plek.
Lees meer

Franchise in Beveiliging Pitch Zeepkist Business Borrel WTC Almere.

Franchise in Beveiliging Pitch Zeepkist Business Borrel WTC Almere.
Lees meer

Protect Eye Nederland groeit

Protect Eye Nederland groeit en daarmee groeit ook het management. Wouter Den Heijer is aangesteld als Operationeel Manager bij Protect Eye Nederland. Wouter heeft voordat Protect Eye Nederland in 2011 werd verkocht aan Fair Groep meegedragen aan het Succes van het bedrijf en heeft samen met Marcel Gotje, nu weer directeur eigenaar van Protect Eye Nederland een succesvol en professioneel beveiligingsbedrijf neergezet.
Lees meer

Franchise in Beveiliging Pitch Zeepkist Borrel WTC Almere di 8 augustus 2017

Vincent Marshall(Commercieel directeur Protect Eye Nederland) is door de Business Netwerk organisatie Zeepkistborrel uitgenodid om een pitch te geven voor lokale en landelijke ondernemers. Dit is in het kader van een nieuw startend bedrijf die met een innovatieve oplossing voor het bedrijfsleven in dit geval de beveiligingsmarkt in Nederland komt.
Lees meer

Franchise in Beveiliging Making Off deel 2

Deel 2. Franchise ondernemer in de beveiliging aan het woord Paul van Dommelen van M&W Holland Security. Wat betekent deelname voor zijn bedrijf in de Franchise in Beveiliging formule van Protect Eye Nederland. Ons motto is “Samen Sterk in Beveiliging”
Lees meer

Franchise in Beveiliging Making Off deel 1

Franchise ondernemer in de beveiliging aan het woord Paul van Dommelen van M&W Holland Security. Wat betekent deelname voor zijn bedrijf in de Franchise in Beveiliging formule van Protect Eye Nederland. Ons motto is “Samen Sterk in Beveiliging”
Lees meer

Franchise in Beveiliging pitch voor ondernemers in het Gooi

Op dinsdag 25 juli 2017 heeft Vincent Marshall Commercieel directeur van Protect Eye Nederland een pitch mogen houden voor ondernemers in het Gooi tijdens de Zeepkist Borrel in Naarden. Hier ging het over onze unieke formule Franchise in Beveiliging welke uniek is in Nederland en als eerste beveiligingsbedrijf een professioneel franchise concept gaan uitrollen met nu al meer dan 30 bedrijven die zich hebben aangemeld.
Lees meer

Betaguard en Protect Eye Nederland gaan samenwerken

Betaguard en Protect Eye Nederland gaan samenwerken in beveiliging! Betaguard de nummer 1 in tijdelijke beveiliging en Protect Eye Nederland op weg naar een integraal landelijk beveiligingspartner met ons unieke Franchise in Beveiliging concept.
Lees meer

Franchise Directeur per 1 augustus

Rob Klaucke is per 1 augustus 2017 benoemd tot Franchise Directeur van onze business unit Franchise in Beveiliging van Protect Eye Nederland. Hij is verantwoordelijk voor de operationele en de inkoop activiteiten van de business unit Franchise in Beveiliging van Protect Eye Nederland voor onze franchisenemers in beveiliging.
Lees meer