Bedrijfsbeveiliging

Beveiliging inhuren

Rescue Security Control, Protect Eye
PROTECT EYE

Wilt u zeker zijn van een goede beveiliging? Doe dan een beroep op de specialisten van Rescue Security Control. U kunt beveiliging inhuren in de vorm van onder meer mobiele surveillance, winkel surveillance en persoonsbeveiliging. Rescue Security Control is echter meer dan alleen beveiliging. Wij hebben ruim 35 jaar ervaring in beveiliging, bewaking en recherche. Wilt u er als ondernemer zeker van zijn dat uw personeel, gasten en goederen goed beschermd worden? Dan kunt u beveiliging inhuren bij Rescue Security Control.

Betrouwbare en kwalitatieve beveiliging inhuren

Beveiligen is een zaak van integriteit en betrouwbaarheid. Kiest u voor beveiliging inhuren, dan is het belangrijk dat er sprake is van een vertrouwensband. Met ruim 35 jaar ervaring en een uitstekende reputatie, weet u zeker dat u in ons een betrouwbare partner vindt. Mocht het nodig zijn, dan weten onze beveiligers exact hoe ze moeten ingrijpen. Bovendien heeft het ook een preventieve werking wanneer er zichtbaar beveiliging aanwezig is.

0 +

Jaren Ervaring

WAAROM KIEZEN VOOR ONS

Onze beveiligers beschikken over de nodige expertise

Kiest u voor Rescue Security Control, dan krijgt u altijd te maken met beveiligers die over de nodige expertise beschikken. Onze specialisten zijn goed op elkaar ingewerkt en weten precies wat er van ze wordt verwacht. Daardoor hoeft u niet bang te zijn dat u het slachtoffer wordt van bijvoorbeeld een winkeldiefstal of inbraak. Bent u benieuwd hoe onze specialisten u kunnen helpen op het gebied van beveiliging? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Specialist op het gebied van risk management

Ook als het gaat om detective diensten, kunnen we u uitstekend van dienst zijn. Hetzelfde geldt voor risicomanagement. Mede vanwege onze ervaring in de beveiliging, zijn we zeer goed in staat om bepaalde risico’s in te schatten. Bent u woonachtig in Amstelveen of omgeving? Of zoekt u een goed beveiligingsbedrijf in Amsterdam? Als specialist in beveiliging staan wij voor u klaar.

Bedrijfsbeveiliging

Klanten en medewerkers voelen zich veiliger als u beveiliging wilt inhuren

Kiest u voor beveiliging inhuren? Dan voelen ook uw klanten en medewerkers zich veiliger. Het is essentieel dat uw medewerkers veilig hun werk kunnen doen. Zeker wanneer u met kostbare objecten werkt, is het belangrijk dat de beveiliging goed geregeld is. Dan kunt u kiezen voor object beveiliging. Dat is iets waar wij u graag bij helpen. Heeft u vragen over beveiliging inhuren? Neem dan contact met ons op, zodat wij uw vragen kunnen beantwoorden. De specialisten van Rescue Security Control kunnen u volledig ontzorgen op het gebied van beveiliging.

Waarom kiezen voor Rescue Security Control?

Bij Rescue Security Control is uw veiligheid onze topprioriteit. We gebruiken de nieuwste technologie en beveiligingsprotocollen om ervoor te zorgen dat u en uw eigendommen te allen tijde beschermd zijn. We zijn trots op onze reputatie als toonaangevend beveiligingsbedrijf in Amsterdam en streven ernaar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen bij elke gelegenheid.

REVIEWS (BRON: GOOGLE)
Onze klanten over ons

Recent heb ik protect Eye Nederland ingeschakeld. Ik ben zeer tevreden met dit bedrijf en zeker ook met de uitkomst van de zaak. Flexibel, constructief meedenkend, waardevolle adviezen. Professioneel, alle certificaten aanwezig en toch zeker niet duur. Ik wil dit bedrijf zeker aanbevelen voor het goedegevoel van veiligheid. Neem gerust contact op met Marcel. MARCEL, bedankt voor alle moeite die jij hebt gedaan om de zaak tot een bijzonder mooi eindresultaat te brengen. Chapeau.

Rob van Rijn

Via ProtectEye Security hadden wij binnen enkele dagen security voor onze winkel. ProtectEye is goed bereikbaar, reageert vlug en houdt goed contact met hun beveiligers evenals met de klant. De beveiligers zijn professioneel en toegewijd. Aanrader als je vlotte, professionele beveiliging zoekt in de omgeving van Amsterdam.

Carmen van Leth

Protect eye Nederland is een zeer professioneel bedrijf, die mij zeker een goed heeft gegeven. De heer Gotje is zeer bijzonder in zijn werk en ontzettend positief.Binnenkort mooie plannen uitwerken. Sneltaxi Amsterdam.

Maarten de Grunt

Een waanzinnig bedrijf waarbij hoge professionaliteit, kwaliteit en klantvriendelijkheid gegarandeerd wordt. Ik raad ieder bedrijf, die opzoek is naar goede beveiliging, Protect Eye Nederland ten zeerste aan.

Damian Kuhr

Tijdens het verblijf van high profile gasten konden wij rekenen op de snelheid, discretie en betrouwbaarheid van Protect Eye Nederland /Rescue Security Control. Gewoonweg een betrouwbare partner!

Hof van Putten

Erg proffesionele aanpak en kennis over het vak is overvloedig aanwezig, en is daarbij erg meedenkend in de belangen van de klanten. Klanten zijn echt koning en niet een nummer. Erg professioneel en heel erg tevreden over dit bedrijf

Clyde

Zeer goed bedrijf, erg snel schakelt , flexibel en is de prijs goed. Top bedrijf . Ze hebben alle erkenningen en vergunningen.

Mark Klokhuis

Erg tevreden over dhr. Gotje. Overweldigende kennis. En zet net even dat stapje extra om de klanten exact dat te geven wat er beloofd is zelfs als dat niet eens altijd is afgesproken. Klasse jongens!!! Dank je wel vóór alle goede zorgen

Sjors Geleen
persoonsbeveiliging

Ontdek vandaag nog het verschil dat Rescue Security Control, uw betrouwbare beveiligingsbedrijf in Amsterdam, kan maken. Neem contact met ons op voor een gratis consultatie en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw wereld veiliger te maken.