Bedrijfsbeveiliging

Beveiligingsbedrijf Amsterdam

Rescue Security Control, Protect Eye

Neem vrijblijvend contact met ons op voor informatie over onze beveiligingsdiensten!

PROTECT EYE

Wilt u er zeker van zijn dat uw producten, medewerkers en klanten veilig zijn? Of heeft u zelf behoefte aan persoonsbeveiliging? Doe dan een beroep op de specialisten van Rescue Security Control, beveiligingsbedrijf in Amsterdam. Er kunnen tal van redenen zijn om een beveiligingsbedrijf in te huren. Steeds meer private personen en bedrijven kiezen er bijvoorbeeld voor om hun panden te laten beveiligen. Als beveiligingsbedrijf in Amsterdam biedt Rescue Security Control diverse beveiligingsdiensten aan. Indien u behoefte heeft aan beveiliging, dan kunnen wij u ontzorgen.

Waarom een beveiligingsbedrijf in Amsterdam inhuren?

Er zijn diverse vormen van beveiliging en er zijn tal van verschillende redenen om voor beveiliging te kiezen. U kunt beveiliging inhuren om winkeldiefstal tegen te gaan, maar u kunt ook voor persoonsbeveiliging kiezen omdat u zichzelf niet veilig voelt. Als beveiligingsbedrijf in Amsterdam verzorgt Rescue Security Control beide vormen van beveiliging. Daarnaast kunt u onder meer bij ons terecht voor mobiele surveillance, bewaking van bouwplaatsen en beveiliging in hotels. Wij kunnen u volledig ontzorgen en houden uw pand, uw inboedel en personeel veilig.

0 +

Jaren Ervaring

WAAROM KIEZEN VOOR ONS

Jarenlange ervaring in de branche

Rescue Security Control heeft veel ervaring als beveiligingsbedrijf in Amsterdam. We hebben inmiddels meer dan 35 jaar ervaring in de branche. Hierdoor weten we precies hoe we een object, persoon of pand moeten beveiligen. Er is veel expertise binnen het bedrijf en bovendien zijn we als beveiligingsbedrijf in Amsterdam erg flexibel. Heeft u vragen over onze dienstverlening? Neemt u dan gerust contact met ons op. We geven u graag advies en kunnen uw vragen over beveiliging beantwoorden.

U kunt ons ook inschakelen als digitaal rechercheur

Heeft u behoefte aan betrouwbare beveiliging? Dan kunt u ons inhuren als beveiligingsbedrijf in Amsterdam. U kunt ons bovendien inschakelen als digitaal rechercheur. Daarmee hebben we echter nog niet al onze diensten als beveiligingsbedrijf in Amsterdam benoemd. Ook voor object beveiliging of risk management kunt u een consult bij ons aanvragen.

Bedrijfsbeveiliging

Schakelt u ons in als beveiligingsbedrijf in Amsterdam?

Als u behoefte heeft aan beveiliging, dan kunnen onze specialisten u van dienst zijn. Wij kunnen u helpen met verschillende vormen van beveiliging en met ons bent u verzekerd van een betrouwbare partij. Bent u benieuwd naar wat wij als beveiligingsbedrijf in Amsterdam voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over onze dienstverlening. Wilt u het liefst zo snel mogelijk uw beveiliging aan ons overlaten? Vraag dan meteen een offerte aan!

Waarom kiezen voor Rescue Security Control?

Bij Rescue Security Control is uw veiligheid onze topprioriteit. We gebruiken de nieuwste technologie en beveiligingsprotocollen om ervoor te zorgen dat u en uw eigendommen te allen tijde beschermd zijn. We zijn trots op onze reputatie als toonaangevend beveiligingsbedrijf in Amsterdam en streven ernaar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen bij elke gelegenheid.

REVIEWS (BRON: GOOGLE)
Onze klanten over ons

Recent heb ik protect Eye Nederland ingeschakeld. Ik ben zeer tevreden met dit bedrijf en zeker ook met de uitkomst van de zaak. Flexibel, constructief meedenkend, waardevolle adviezen. Professioneel, alle certificaten aanwezig en toch zeker niet duur. Ik wil dit bedrijf zeker aanbevelen voor het goedegevoel van veiligheid. Neem gerust contact op met Marcel. MARCEL, bedankt voor alle moeite die jij hebt gedaan om de zaak tot een bijzonder mooi eindresultaat te brengen. Chapeau.

Rob van Rijn

Via ProtectEye Security hadden wij binnen enkele dagen security voor onze winkel. ProtectEye is goed bereikbaar, reageert vlug en houdt goed contact met hun beveiligers evenals met de klant. De beveiligers zijn professioneel en toegewijd. Aanrader als je vlotte, professionele beveiliging zoekt in de omgeving van Amsterdam.

Carmen van Leth

Protect eye Nederland is een zeer professioneel bedrijf, die mij zeker een goed heeft gegeven. De heer Gotje is zeer bijzonder in zijn werk en ontzettend positief.Binnenkort mooie plannen uitwerken. Sneltaxi Amsterdam.

Maarten de Grunt

Een waanzinnig bedrijf waarbij hoge professionaliteit, kwaliteit en klantvriendelijkheid gegarandeerd wordt. Ik raad ieder bedrijf, die opzoek is naar goede beveiliging, Protect Eye Nederland ten zeerste aan.

Damian Kuhr

Tijdens het verblijf van high profile gasten konden wij rekenen op de snelheid, discretie en betrouwbaarheid van Protect Eye Nederland /Rescue Security Control. Gewoonweg een betrouwbare partner!

Hof van Putten

Erg proffesionele aanpak en kennis over het vak is overvloedig aanwezig, en is daarbij erg meedenkend in de belangen van de klanten. Klanten zijn echt koning en niet een nummer. Erg professioneel en heel erg tevreden over dit bedrijf

Clyde

Zeer goed bedrijf, erg snel schakelt , flexibel en is de prijs goed. Top bedrijf . Ze hebben alle erkenningen en vergunningen.

Mark Klokhuis

Erg tevreden over dhr. Gotje. Overweldigende kennis. En zet net even dat stapje extra om de klanten exact dat te geven wat er beloofd is zelfs als dat niet eens altijd is afgesproken. Klasse jongens!!! Dank je wel vóór alle goede zorgen

Sjors Geleen
Beveiligingsbedrijf Amsterdam

Ontdek vandaag nog het verschil dat Rescue Security Control, uw betrouwbare beveiligingsbedrijf in Amsterdam, kan maken. Neem contact met ons op voor een gratis consultatie en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw wereld veiliger te maken.