Bedrijfsbeveiliging

Object Beveiliging

Rescue Security Control, Protect Eye

Beveiliging inhuren

Neem vrijblijvend contact met ons op voor informatie over onze beveiligingsdiensten!

PROTECT EYE

Steeds meer bedrijven besluiten om te kiezen voor object beveiliging. Object beveiliging is absoluut noodzakelijk wanneer u kostbare objecten in uw bezit heeft. Als specialisten op dit gebied zorgen wij ervoor dat het object in kwestie niet beschadigd raakt of gestolen wordt. Als beveiligingsbedrijf in Amsterdam hebben we veel ervaring met allerlei soorten beveiligingsopdrachten. Denkt u ook aan object beveiliging? Neem in dat geval contact met ons op, zodat wij u kunnen ontzorgen.

Het belang van object beveiliging

Werkt u met kostbare objecten, dan is het essentieel dat deze objecten ook goed beveiligd worden. Men kiest er bijvoorbeeld vaak voor om kunstwerken te beveiligen. U kunt de beveiliging van ieder soort objecten echter aan ons overlaten. Rescue Security Control is een ervaren en betrouwbare partij. Als beveiligingsbedrijf in Amsterdam weten we exact wat er komt kijken bij de beveiliging van een kostbaar object. Daarnaast bieden we ook nog diverse andere beveiligingsdiensten aan. Zo kunt u ons ook inhuren voor onder meer winkelbeveiliging, mobiele surveillance. bouwplaatsbeveiliging en persoonsbeveiliging.

0 +

Jaren Ervaring

WAAROM KIEZEN VOOR ONS

Meer dan 35 jaar ervaring in onder meer object beveiliging

In de beveiliging is ervaring essentieel. Als specialist in beveiliging weten we risico’s goed in te schatten en kunnen we goed reageren op iedere situatie. We hebben liefst 35 jaar ervaring in onder meer object beveiliging. Omdat we al lang in het vak zitten, weten we wat er bij object beveiliging komt kijken. Daarnaast zijn we bij Rescue Security Control erg flexibel. Indien er sprake is van bijzonderheden of indien u meerdere vormen van beveiliging aan ons wilt uitbesteden, weten we altijd een passende oplossing te bedenken.

Het inschakelen van een detective of een rechercheur

Op het gebied van beveiligingsdiensten is er natuurlijk meer dan alleen object beveiliging. Zo kunnen we ook persoonsbeveiliging voor u verzorgen en zijn we ook in staan om winkelpanden te beveiligen. U kunt er altijd van uitgaan dat de beveiliging verzorgd wordt door integere en betrouwbare specialisten met veel ervaring. Wilt u graag een beroep doen op een detective of rechercheur? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Bedrijfsbeveiliging

Gegarandeerde veiligheid

Wilt u er zeker van zijn dat uw inboedel, pand en personeel goed beveiligd worden en wilt u beveiliging inhuren? Kies dan voor een ervaren beveiligingsbedrijf. U kunt altijd een beroep doen op onze specialisten in object beveiliging. Daarnaast kunt u ook voor tal van andere beveiligingsdiensten bij ons aankloppen. Wij kunnen u veiligheid garanderen en hanteren een aanpak die op uw wensen aansluit. Bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraagt u dan gerust een offerte bij ons aan!

Waarom kiezen voor Rescue Security Control?

Bij Rescue Security Control is uw veiligheid onze topprioriteit. We gebruiken de nieuwste technologie en beveiligingsprotocollen om ervoor te zorgen dat u en uw eigendommen te allen tijde beschermd zijn. We zijn trots op onze reputatie als toonaangevend beveiligingsbedrijf in Amsterdam en streven ernaar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen bij elke gelegenheid.

REVIEWS (BRON: GOOGLE)

Onze klanten over ons

Recent heb ik protect Eye Nederland ingeschakeld. Ik ben zeer tevreden met dit bedrijf en zeker ook met de uitkomst van de zaak. Flexibel, constructief meedenkend, waardevolle adviezen. Professioneel, alle certificaten aanwezig en toch zeker niet duur. Ik wil dit bedrijf zeker aanbevelen voor het goedegevoel van veiligheid. Neem gerust contact op met Marcel. MARCEL, bedankt voor alle moeite die jij hebt gedaan om de zaak tot een bijzonder mooi eindresultaat te brengen. Chapeau.

Rob van Rijn

Via ProtectEye Security hadden wij binnen enkele dagen security voor onze winkel. ProtectEye is goed bereikbaar, reageert vlug en houdt goed contact met hun beveiligers evenals met de klant. De beveiligers zijn professioneel en toegewijd. Aanrader als je vlotte, professionele beveiliging zoekt in de omgeving van Amsterdam.

Carmen van Leth

Protect eye Nederland is een zeer professioneel bedrijf, die mij zeker een goed heeft gegeven. De heer Gotje is zeer bijzonder in zijn werk en ontzettend positief.Binnenkort mooie plannen uitwerken. Sneltaxi Amsterdam.

Maarten de Grunt

Een waanzinnig bedrijf waarbij hoge professionaliteit, kwaliteit en klantvriendelijkheid gegarandeerd wordt. Ik raad ieder bedrijf, die opzoek is naar goede beveiliging, Protect Eye Nederland ten zeerste aan.

Damian Kuhr

Tijdens het verblijf van high profile gasten konden wij rekenen op de snelheid, discretie en betrouwbaarheid van Protect Eye Nederland /Rescue Security Control. Gewoonweg een betrouwbare partner!

Hof van Putten

Erg proffesionele aanpak en kennis over het vak is overvloedig aanwezig, en is daarbij erg meedenkend in de belangen van de klanten. Klanten zijn echt koning en niet een nummer. Erg professioneel en heel erg tevreden over dit bedrijf

Clyde

Zeer goed bedrijf, erg snel schakelt , flexibel en is de prijs goed. Top bedrijf . Ze hebben alle erkenningen en vergunningen.

Mark Klokhuis

Erg tevreden over dhr. Gotje. Overweldigende kennis. En zet net even dat stapje extra om de klanten exact dat te geven wat er beloofd is zelfs als dat niet eens altijd is afgesproken. Klasse jongens!!! Dank je wel vóór alle goede zorgen

Sjors Geleen
persoonsbeveiliging

Ontdek vandaag nog het verschil dat Rescue Security Control, uw betrouwbare beveiligingsbedrijf in Amsterdam, kan maken. Neem contact met ons op voor een gratis consultatie en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw wereld veiliger te maken.